';

Υπηρεσίες

Λίγα λόγια για τις υπηρεσίες μας

Όλες οι υπηρεσίες φωτογράφισης που παρέχουμε είναι πλήρως προσαρμόσιμες στις ανάγκες των πελατών μας. Κάθε πελάτης είναι μοναδικός και κάθε συνεργασία ξεχωριστή και δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει την ίδια κοινή τιμή. Η ποιότητά μας δεν περιορίζεται ποτέ και δεν θα δεχτεί ποτέ έκπτωση λόγω της επιθυμίας κάποιου πελάτη για χαμηλότερη τιμή. Έπειτα το απαιτούμενο ραντεβού, αναλύουμε τις ανάγκες σας και δημιουργούμε για εσάς την καλύτερη δυνατή λύση.

Είναι σημαντικό για εμάς να δημιουργήσουμε συναισθήματα και σχέσεις με τους πελάτες μας που θα κρατήσουν χρόνια και θα μείνουν ζωντανά με το πέρασμα του χρόνου.

 

 

 

 

.

Be the best version of you
THINKABOUT.GR
Image module

Πορτρέτα

Φωτογράφιση για Social Media

Δημιουργικές φωτογραφίες για το Facebook, Instagram, LinkedIn και γενικότερα για χρήση στα Social Media. Η διάρκεια είναι μέχρι 25 λεπτά και η φωτογράφιση μπορεί να είναι σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Η συνεδρία αυτή σας δίνει 5 επεξεργασμένες εικόνες σε πλήρη ανάλυση για προσωπική ή επαγγελματική χρήση.

Συνεδρία 60 λεπτών

Επιλέξτε την τοποθεσία που επιθυμείτε και αφήστε μας να δημιουργήσουμε εμπνευσμένα πορτρέτα για προσωπική ή επαγγελματική χρήσης. Η συνεδρία σας δίνει 10 επεξεργασμένες εικόνες σε πλήρη ανάλυση και ψηφιακή μορφή, για τις ανάγκες σας.

Πάρτυ γενεθλίων - Ιδιωτική εκδήλωση

Η διάρκεια της φωτογράφισης είναι 2 ώρες και περιέχει πλήρη κάλυψη της εκδήλωσης ή του πάρτυ γενεθλίων σας. Αυτή η συνεδρία σας δίνει 80-100 φωτογραφίες επεξεργασμένες σε πλήρη ανάλυση και ψηφιακή μορφή, έτοιμες για εκτύπωση ή online κοινοποίηση.

Βάπτιση

Προετοιμασία του μωρού στο χώρο σας

Η συνεδρία περιλαμβάνει τη φωτογράφιση της προετοιμασίας του μωρού στο σπίτι πριν από το μυστήριο του Βάπτισης. Η οικογένεια έχει την ευκαιρία να περάσει χρόνο με το μωρό, να προετοιμαστεί για το μυστήριο κι εμείς είμαστε εκεί για να καταγράψουμε τις υπέροχες οικογενειακές σας στιγμές. Η συνεδρίας διαρκεί περίπου μια ώρα.

Φωτογράφιση του μυστηρίου της Βάπτισης

Η σημαντική στιγμή της ημέρας έχει έρθει και το μόνο πράγμα που χρειάζεται να έχετε κατά νου είναι πως θα απολαύσετε τη βάπτιση της μικρής ή του μικρού σας και να ζήσετε πιο όμορφες στιγμές. Κατά την άφιξη σας στην εκκλησία βρισκόμαστε ήδη στη θέση μας, έτοιμοι να αποτυπώσουμε και να καταγράψουμε με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο τις στιγμές και τα συναισθήματά σας. Πριν από το μυστήριο επιλέγουμε το ιδανικό σημείο στον εξωτερικό χώρο της εκκλησιάς και δημιουργούμε μαζί με τους κουμπάρους και τους συγγενείς που επιθυμείτε, τις οικογενειακές φωτογραφίες. Έπειτα από την ολοκλήρωση του μυστηρίου, με περισσότερη άνεση χρόνου θα καταγράψουμε στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας τις πρώτες στιγμές του/της μικρού/ης σας με τα βαπτιστικά του/της ρουχαλάκια.

Φωτογράφιση του πάρτυ ή της δεξίωσης

Έπειτα από την ολοκλήρωση του μυστηρίου της Βάπτισης είμαστε στην ευχάριστη θέση να καταγράψουμε τις στιγμές σας με τους καλεσμένους στο πάρτυ ή τη δεξίωση που έχετε ετοιμάσει. Οι στιγμές της χαράς θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ιδιαίτερες εικόνες χρήσιμες για τη δημιουργία του ψηφιακού άλμπουμ και την παράδοση ολοκληρωμένου αποτελέσματος από την ημέρα της βάπτισης του παιδιού σας.

Καλλιτεχνική φωτογράφιση σε εξωτερικό χώρο

Οι στιγμές της βάπτισης έχουν τελειώσει και πλέον έχετε αρκετές στιγμές πιο χαλαρές για να απολαύσετε με την οικογένειά σας. Μπορούμε είτε να επιλέξουμε την αγαπημένη σας τοποθεσία είτε να σας προτείνουμε αυτές που μας αρέσουν και να περάσουμε λίγες ώρες μαζί αποτυπώνοντας με καλλιτεχνικό τρόπο τις ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές με τη/τον μικρή/μικρό σας. Η φωτογράφιση διαρκεί περίπου 3 ώρες και προγραμματίζεται συνήθως την επόμενη ημέρα της Βάπτισης.

Διαφημιστική φωτογραφία / Φωτογράφιση προϊόντων

Φωτογράφιση μεμονωμένου προϊόντος

Ενημερώστε το περιεχόμενό σας στο e-shop ή τις διαφημιστικές σας καμπάνιες στο Facebook και το Instagram. Η συνεδρία μιας επίσκεψης σας παρέχει φωτογράφιση ενός προϊόντος. Η φωτογραφία επιδέχεται την απαραίτητη επεξεργασία και παραδίδεται σε πλήρη ανάλυση σε ψηφιακή μορφή για τις ανάγκες σας.

Φωτογράφιση προϊόντων - Basic Pack

Μια από τις πιο εύχρηστες υπηρεσίες για τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Η συνεδρία αφορά φωτογράφιση μιας επίσκεψης καλύπτοντας 50-100 προϊόντα. Οι φωτογραφίες, έπειτα από την κατάλληλη επεξεργασία παραδίδονται σε πλήρη ανάλυση σε ψηφιακή μορφή, για χρήση σε εκτυπωμένους ή Online καταλόγους.

Φωτογράφιση προϊόντων - Premium Pack

Ίσως από τις πιο αγαπημένες υπηρεσίες των πελατών μας το οποίο επιλέγουν συνήθως στην αρχή κάθε έτους. Η υπηρεσία περιλαμβάνει 10 ώρες φωτογράφιση η οποία μπορεί να μοιραστεί σε 5 επισκέψεις. Σας παρέχει φωτογράφιση 200-300 προϊόντων και φωτογράφιση των χώρων της επιχείρησής σας. Οι φωτογραφίες παραδίδονται σε πλήρη ανάλυση σε ψηφιακή μορφή για να τις χρησιμοποιήσετε στην ιστοσελίδα σας, το eshop σας, τις εκτυπώσεις σας αλλά και στα Social Media της επιχείρησής σας.

Οικογενειακή φωτογράφιση

Φωτογράφιση για Social Media

Δημιουργικές οικογενειακές φωτογραφίες για το Facebook και το Instagram και γενικότερα για χρήση στα Social Media. Η διάρκεια είναι μέχρι 25 λεπτά και η φωτογράφιση μπορεί να γίνει σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Η συνεδρία αυτή σας δίνει 5 επεξεργασμένες οικογενειακές φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση.

Συνεδρία 60 λεπτών

Επιλέξτε την τοποθεσία που επιθυμείτε και αφήστε μας να δημιουργήσουμε εμπνευσμένα οικογενειακά πορτραίτα. Η συνεδρία σας δίνει 10 επεξεργασμένες οικογενειακές φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση σε ψηφιακή μορφή.

Φωτογράφιση εγκυμοσύνης

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια από τις πιο σημαντικές περιόδους στη ζωή της γυναίκας. Αναλαμβάνουμε να καταγράψουμε τις στιγμές της εγκυμοσύνης και να αποτυπώσουμε συναισθήματα για μελλοντικές σκέψεις. Κάθε γυναίκα θέλει στο μέλλον να αναπολεί αυτές τις μέρες και είναι εκπληκτικό να μπορεί να ταξιδέψει στις αναμνήσεις της μέσω των φωτογραφιών μας

Φωτογράφιση Νεογέννητου

Οι πρώτες μέρες στη ζωής ενός μωρού είναι πάντα συναρπαστικές. Η φωτογράφηση νεογέννητου είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που προσφέρουμε μέσω των υπηρεσιών μας. Αγαπάμε την αποτύπωση των πρώτων στιγμών της ζωής ενός μωρού και δημιουργούμε εικόνες που θα  θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας.